розова вода цена на едро Fundamentals Explained– никога не се храниш при други хора, защото изключително рядко са в състояние да удовлетворят изискванията ти за храната, която приемаш

без да се превзема, ървин ялом говори за притесненията и страховете си; за причините, които го водят към едно или друго решение – да, трябва да си уверен човек, за да не ти пречи да споделяш и да търсиш своя път към доброто на клиентите си.

ако живея само един ден и той се случва отново и отново, какво бих правил в този ден?

че щастливите момичета са най-красиви. И вярвам в чудеса“.

В България голяма част от тези твърдения са вписани в черепните кутии на родителите и това доста обърква семейните отношения, които се изграждат често на основата „ти, дете, си ми длъжно“, което съвсем не е така в чисто екзестенциален план.

искам мъжете да си сложат тази мантия, така че техните дъщери, сестри и майки да бъдат освободени от предразсъдъците, но също и техните синове да получат разрешението да бъдат уязвими и хора също така, показвайки онези части от себе си, които са били скрити и в правенето на това, да бъдат по-истински и завършена версия на себе си.

вегетарианка съм и се опитвам да не го сервирам като знак за духовно превъзходство на масата между пържолите им, за да им развалям храносмилането и доброто настроение. когато си избрал да бъдеш вегетарианец, би трябвало да приемеш, че има хора, които ще продължат да ядат месо и стига да не пречат на твоя избор, тогава само с ненатрапчив личен пример (добро здраве и щастливо, позитивно настроено към живота отношение) би могъл да обърнеш и техните представи. останалото е от дявола.

получавам писма с въпроси по мейла, на които отговарям и тъй като някои от тях са по теми, които интересуват повече хора, има случаи, в които моля за разрешение питащия  да споделя отговорите си и в блога си.

животът ми е голяма привилегия, защото родителите ми не ме обичат по-малко, защото съм се родила като дъщеря. в more info моето училище не съм била ограничавана, защото съм момиче. моите ментори не са приемали, че няма да стигна далеч, защото може да родя дете някой ден.

голямото предизвикателство – и причината за съмненията ми към марсала – е, че въпреки всичко, на много от нас ни е трудно да рискуваме с новото. аз също не бих се обличала с нея – но защото съм пробвала този цвят и знам, че не ми отива – но бих го носила, ако искам да се маскирам като член на светата инквизиция.

преди няколко години попаднах на може би най-добрата рецепта за коледни сладки в блога кулинарно в кухнята с йоана, която реводво като дойде края на декември и постепенно започнах да се приготвям за празниците и с тях.

майчинството е благословен, но и труден период, който започва с месеци, в които майка и бебе са буквално едно и отделянето на детето физически не го отделя психически. самото бебе също още месеци ще живее с мисълта, че е „ние с мама“ и ще я възприема за част от себе си поне половин година след раждането си. това е и причината, поради която бебетата първите месеци не може да се „разлигавят“ от гушкането и искат да бъдат до мама или друго топло тяло.

– честно казано се смяташ за по-специален и интересен човек от другите, които не споделят твоят специален начин на хранене и ограничения…

Дадох пари на някои благотворителни и добри каузи, но най-вече дадох купища пари на хората, които познавах и обичах. Платих кредитните им карти, освободих ги от ипотеките, финансирах мечтите им, взех им самолетни билети, такси за обучение, терапии, карти за фитнес, коли. На някой (амииии, на двама), дори купих къщи. Мой съсед описа моята щедрост като „хип-хоп благотворителност“, защото поведението ми му напомняше на рап звездите, които, когато станат богати купуват мерцедеси на всичките си познати от гетото – но споделянето на парите с моите близки ме удовлетворяваше повече от пращането на дарения на някакви далечни благотворителни организации: можех да видя (и усетя!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *